Karbantartás, szerviztevékenység

 

Csökkentsük együtt a termelés kiesésének kockázatát!
Bizonyára Önnek is okozott már fejtörést, hogy a termeléstől kapott (rövid) időbe kellett a karbantartási feladatait beszorítani. Maradnak el nem végzett feladatok, amelyeknél reméli, hogy kibírja a következő karbantartásig! Egy gép kiesése a termelésből a karbantartás hiánya miatt, a legnagyobb veszteség Ön és cége számára!
A megelőző karbantartások hiánya miatti nem várt meghibásodások javítási költsége akár a többszöröse is lehet a tervezett állásidőben elvégzett munkáknak! Az említett és az ehhez hasonló gondok elkerülése érdekében felajánljuk Önöknek a berendezéseik, gépeik megelőző karbantartását, megelőző karbantartási tervek elkészítését. Önökkel együtt vagy általunk önállóan mint kívülálló szakképzett csapattal.
A Minczér Ipari Automatika Kft. által tervezett és kivitelezett berendezések, rendszerek karbantartását a projektek szerződésével egyidejűleg vállaljuk az Ön igényei szerint. Emellett cégünk vállalja automata berendezések, gépsorok, szállítórendszerek, villamos berendezések éves átalánydíjas karbantartását is.